Editie 4 - In de zomerperiode gaan we door

Terwijl bijna iedereen geniet van welverdiende vakanties, blijft ons toegewijde kernteam aan het werk. We hopen dat jullie allemaal hebben kunnen ontspannen en nieuwe energie opdoen tijdens deze zomerse periode, maar we wilden jullie toch even bijpraten over de laatste ontwikkelingen binnen ons team.

team tijdelijk werk

We hopen dat je, nadat je terug bent van vakantie, even de tijd kunt nemen om onze nieuwsbrief door te nemen en op de hoogte te blijven van wat Team Tijdelijk Werk bereikt.

Geniet nog even van jullie zomerse momenten en blijf op de hoogte van via deze nieuwsbrief

Sneak preview - demo

We hebben een verrassing voor jullie, zelfs tijdens deze zomermaanden! Ons harde werk heeft geleid tot de ontwikkeling van iets speciaals: een gloednieuwe sneak preview demo video van het Vendor Management Systeem (VMS) oftewel DIOR! In deze demo video zullen we jullie laten zien wat Team Tijdelijk Werk doet en wat DIOR precies inhoudt.

Ons doel is om het landschap van tijdelijk werk te veranderen en kansen te creëren met flexibele arbeidsoplossingen. DIOR speelt een centrale rol in het faciliteren van tijdelijke werkopdrachten.

Jullie krijgen een exclusieve blik op de intuïtieve interface en hoe we het hele proces van externe inhuur stroomlijnen. Met DIOR willen we niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook de ervaring optimaliseren. Meer filmpjes volgen.

We zijn ervan overtuigd dat deze innovatie ons zal helpen om nog beter te voldoen aan de behoeften van elke tijdelijke werkopdracht.

Team Tijdelijk Werk timeline juli 2023
Team Tijdelijk Werk timeline juli 2023

Projectnieuws

Verzamelen vragen van afnemers

Ons team zal tijdens de zomermaanden actief vragen te beantwoorden en feedback van onze afnemers verzamelen. Deze inzichten zijn van grote waarde om hun behoeften en zorgen volledig te begrijpen. We zijn vastbesloten om onze diensten beter af te stemmen op hun verwachtingen en de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen.

Finetuning met de klankbordgroep

Om een nauwe samenwerking met onze klanten en belanghebbenden te waarborgen, hebben we een klankbordgroep geraadpleegd. De feedback die we hebben ontvangen, heeft ons geholpen om belangrijke finetuning uit te voeren aan ons lopende project. Hierdoor kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze eindgebruikers en onze beoogde doelen nog beter bereiken.

Voorbereidingen inrichting testomgeving

We hebben intensief gewerkt aan de voorbereidingen voor de inrichting van de testomgeving. Door straks een grondige testfase te doorlopen, kunnen we mogelijke obstakels in een vroeg stadium identificeren en oplossen. Hiermee streven we naar een naadloze en succesvolle implementatie van DIOR.

Inrichtingdocument beheer DIOR

Op dit moment werkt Robert in samenwerking met Martin aan een concept beheer document. Het is de bedoeling dat in de toekomst de gehele tijdelijk werk /inhuurdienst integraal beheerd en doorontwikkeld wordt. Dit betekent dat het nieuwe inrichtingsmodel vanuit het perspectief van Informatie Management beschreven en geïmplementeerd gaat worden over de pijlers Data, Proces, Applicatie, Dienstverlening. De werktitel is “van Functioneel beheer naar Informatiemanagement”.

Hoe werkt de test omgeving en testproces

Wij streven er binnen het Kernteam DIOR samen met de medewerkers van Nétive naar om een testomgeving (ACC Acceptatie) die qua werking, inrichting productie identiek DIOR zal zijn. De data die gebruikt gaat worden zal representatief zijn voor het huidige gebruik van het VMS oftewel JOB 2. Wel zal het een subset zijn van die operationele data en ook geanonimiseerd. In die test ACC omgeving moet de gehele nieuwe configuratie en de nieuwe functies die inmiddels gereed zijn vanuit het PvE getest en gevalideerd worden. De definitieve versie van de configuratie blauwdruk is daar een belangrijke richtlijn. Wij gaan checken of alles volgens deze afspraken ingericht is en ook echt zo storing/ foutvrij functioneert. Daarnaast een check op het functionele PvE. M.a.w. zit alles erin functioneel Eisen wat wij uitgevraagd hebben. En daarnaast is het overgrote deel met alle PRIO 1 binaire wensen ook gerealiseerd. Het controle mechanisme daarvoor zijn de User Test Cases opgesteld vanuit het kernteam DIOr eventueel aangevuld met klantspecifieke User Test Cases. Testen doen wij klassikaal per rol/klant, met “on the fly” (zoveel mogelijk) oplossing van fouten tijdens de testdagen zelf.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Meld je aan door een email te sturen naar kern.thompson@rijksoverheid.nl. Geef aan dat je graag de DIOR nieuwsbrief ontvangt.

Vraag nu een demo aan

Ben je benieuwd hoe de inhuur van tijdelijke krachten binnen jouw organisatie nóg gemakkelijker kan worden? Ben je nog geen afnemer? Dan nodigen wij je graag uit voor een demo van DIOR!

Dus ben je op zoek naar een oplossing om het inhuurproces binnen jouw organisatie te vereenvoudigen en te optimaliseren? Meld je dan aan voor de demo van onze Digitale Inhuuroplossing door een email te sturen naar martin.oostenbrink@rijksoverheid.nl en ontdek wat DIOR voor jou kan betekenen!

Contactgegevens

Gedelegeerd opdrachtgever
Caroline Wiemer
E-mail: caroline.wiemer@rijksoverheid.nl
Telefoon: 06 11 60 27 59

Projectleider
Robert Groen
Email: robert.groen@rijksoverheid.nl
Telefoon: 06 46 34 11 61

Manager van Team Tijdelijk Werk
Martin Oostenbrink
Email: martin.oostenbrink@rijksoverheid.nl
Telefoon: 06 15 46 05 32

Vorige editie gemist?

Als je de vorige editie van onze nieuwsbrief wilt lezen, kun je deze hier vinden. Veel leesplezier!