Loopbaanvragen? Kijk eens op IkwerkvoorNederland.nl

Benieuwd naar je talenten? Denk je aan een opleiding? Of zoek je tips voor je volgende loopbaanstap of een sollicitatie bij de Rijksoverheid? Op IkwerkvoorNederland.nl vind je volop informatie over loopbaan, leren en (talent)ontwikkeling. Je leest er inspirerende verhalen van collega’s die een loopbaanstap hebben gezet of een opleiding hebben gevolgd. Ook staan alle (ook interne) vacatures op IkwerkvoorNederland.nl. Neem een kijkje.

Nieuwe naam

Voorheen stond IkwerkvoorNederland.nl bekend als de Mobiliteitsbank. Met de nieuwe naam stralen we beter uit waar we voor staan. Werk je bij de Rijksoverheid dan werk je voor Nederland en zijn de mogelijkheden eindeloos. Ontdek op IkwerkvoorNederland.nl vrijblijvend wat voor jóu mogelijk is.

Imre Morsink is projectleider van IkwerkvoorNederland.nl: ‘Ik ben blij met deze nieuwe naam, die goed past bij de doelen van ons platform. Ik hoop dat we met IkwerkvoorNederland rijksmedewerkers nog beter gaan ondersteunen in hun loopbaan- en talentontwikkeling binnen de Rijksoverheid.’

Blijf op de hoogte

Mis niets en blijf geïnspireerd en geïnformeerd over jouw loopbaanmogelijkheden binnen de Rijksoverheid. Meld je aan voor updates over Ikwerkvoornederland.nl en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Geef ons feedback

Heb je vragen, mis je informatie of heb je ideeën voor nieuwe artikelen? Laat het ons weten via ikwerkvoornederland@rijksoverheid.nl.