Op zoek naar een nieuwe collega? Ontdek onze silver candidates

Heb jij een openstaande vacature en ben je geïnteresseerd in frisse, gemotiveerde talenten? De Talentenpool starters helpt je graag verder.

Starters Arbeidsmarkt

De Talentenpool brengt je graag in contact met de silver candidates van het Rijkstraineeprogramma. Judith Remmerswaal, matchmaker bij de Talentenpool: ‘Deze kandidaten doorliepen succesvol de traineeselectieprocedure, maar door het beperkte aantal traineeplekken zijn ze niet geselecteerd. Onze silver candidates hebben veel talent. Ze zijn hartstikke enthousiast en gemotiveerd om bij de Rijksoverheid aan de slag te gaan. Geef ze die kans.

Succesvolle matches

Sinds de oprichting van de Talentenpool in 2021 hebben we ongeveer 200 starters geholpen aan een mooie baan bij de Rijksoverheid. Lees het succesverhaal van ex poolkandidaat Julia Leander en Ard van Briemen.

Neem contact op

Heb jij een vacature die geschikt lijkt voor een starter uit de pool? Neem dan vandaag nog contact op met Barbara Suijker of  Judith Remmerswaal via talentenpoolstarters@rijksoverheid.nl.

Wij vertellen je graag meer over de werkwijze, de talenten in de pool en de mogelijkheden. Wie weet verwelkom jij binnenkort ook wel een silver candidate als collega!